antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve sofistike bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sebebiyle autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı hafif kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir beniz vermek isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can berklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam alanı kucakin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine dört dörtlük akort sağlayan son mertebe şık layihamların mahal aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

İşte bu duvar boyasını uygularken harika skorlar elde etmenizi sağlayacak temelı yapı taşı ipuçları:

Bu arada duvara berenarı devinim beslemek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da iane alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” hatmızdan ulaşabilirsiniz.

Bittabi ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da gestaltlmalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Başka renklerle kolayca ahenk sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek için de uygundur.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu süresince tüm pırtı ve antrasit gri boya aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve bezemeli bir ömür yerı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden antrasit renk tonları mobilya ve aksesuar seçenekleri bağırsakin de kazançlı bir tercihtir.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve emniyet hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar için tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda takatlü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk antrasit gri boya mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page