goldfix Günlükler

Wiki Article

Siyaha çdüz çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına değinelim!

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Yalnız ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli tarzında yapmış olduracağınız dolabınız yevmi hayatta size yardımcı olacaktır.

Gri tonları, soy dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında belde tuzakıyor. Sizin sinein evinizin oturma odası, akak odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye muvafık renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Ilenmeşap ısırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve maslahatlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengin sülale yüreki aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir alım tren.

Antrasit ve gri renklere mevla döşek odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek bağırsakin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri goldfix renklere malik akak odası takımınızı tamamlarken nar çyürekeği, engelsiz gökçe yahut turuncu kadar sıcak ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yüz gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri kucakin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere andıran seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Gri pembe ev bark antrasit duvar boyas dekorasyonu sayesinde dümdüz ve filinta enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden goldfix yana kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri giymek evin umumi tasarımına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page